Vážení členové klubu a přátelé značky Ferrari,
Myslíte si, že je možné spojit dohromady Ferrari, výborné víno a hudbu s trochou nostalgie? Společný klubový výlet do Bratislavy s podtextem
„ Víno, čo ma drží nad vodou “,
by měl být důkazem toho, že je to možné. Rádi bychom Vás tedy ve dnech 20. a 21. června 2009 pozvali na jedinečnou akci spojenou se zajímavými lidmi i programem, který bude stát za to.
Sobota: Víno a trocha exotiky na Slovensku
10.30. dopolední káva ve Scuderii Praha
11.00. odjezd z Prahy do Bratislavy
16.00. ubytování v Nitře, v Best Western Capital Hotel, ul.
Farská 16, Nitra |
|
Na čem si pochutnáme: |
|
Vína – z vinotéky VINIDI | |
Teplé misy: | |
jaternice klobásy, krvavničky | |
pečené bravčové a plnené maso | |
jahňacie maso pečené | |
hydina | |
Studené misy: | |
zeleninové šaláty (paradajky, papriky, uhorky, olivy) | |
syrové misy | |
gravlax – lososová specialita | |
krevetový šalát s avokádom | |
udená klobása, saláma | |
tlačenka, lalok, slanina | |
udené karé, udené stehno, škvarky | |
uhorky, horčica, chren, feferonky | |
škvarkové pagáče, domáci chlieb, ciabatta | |
Dezert: | |
štrudla jablková + orechová | |
VŠETKO MÄSO JE NÁŠ ODCHOV PRÍSNE BIO !!! | |
09.00 snídaně
10.15. volný program, pro zájemce je možnost vypravit se na
slavnou trať na Pezinskú Babu, kde se
Oběd zajištěn v na místě formou otevřeného buffet.
|
Na čem si pochutnáme: | ||
miesto : Bajkalská / vo dvore / Show-room Yamaha | ||
welcome drink | ||
pohár Bohemia sekt alebo Diamant | ||
moderné tapas | ||
mini bruscheta s roqufortovou pastou zdobená orechami a hroznom | ||
mini bruscheta Toscana / concase zo cherry paradajok červenej cibulky, olivovy olej | ||
mini bruscheta s údenou ricottou a sušenou paradajkou | ||
studený bufet | ||
selekcia domácich syrov zdobených medom a orechami | ||
ochutnávka domácich mäsových výrobkov | ||
teplé jedlá | ||
kačacie prsia so šalátikom z restovaných piniových orieškov granátových jablk | ||
racie prsíčka na špenátových listoch s cesnačikom a maslom | ||
domáci kotlýkový guláš | ||
vegetariánske | ||
zeleninové lasagne s parmezánom | ||
prílohy | ||
grilované zemiakové mesiačiky s restovanou červenou cibuľkou | ||
dusená ryža s hráškom | ||
chlpaté domáce knedlíky | ||
grilovaná anglická zelenina/ cuketa, baklažán, paradajky, paprika/ | ||
pečivo | ||
panini a rôzne druhy banketového pečiva | ||
šaláty | ||
šalát Venezia /zmes listov a šalátov, s jarnou cibuľkou, olivy, mladá retkovka, | ||
cukrový hrášok a feta syr | ||
šalát s kuracím mäsom a krehkými krutónami, ceasar dresing |
dezerty a ovocie | |
display z čerstvého domáceho a exotického ovocia | |
tartaletky s ovocím na cointreau kréme | |
čoko poháriky s krémom z bielej čokolády zdobené čučoriedkami a malinami | |
domáca štrúdľa /makovo-višňová, jablkovo-orechová/ | |
nápoje | |
pivo zlatý bažant 0% sklo 0,33 FL. | |
minerálka - perlivá + neperlivá 0,33sklo | |
Pepsi, 7up, Schweppes, Tonic, Mirinda 0,25 sklo | |
Ďžús - rôzne druhy TOMA fl sklo | |
káva espresso LAVAZZA s mliečkom, čaj zelený čaj | |
Cca 15.30 hod odjezd do Prahy
Koordinátor akce: Zdenek Grondol, tel.: 602 531 100 Vážení ferraristi, věříme, že se Vám program bude líbit, a že první společná vyjížďka spolu s poznáním takto zajímavých lidí se výrazně zapíše do historie Ferrari Owners´Clubu Czech Republic.
|
|
FERRARI OWNERS’ CLUB CZECH REPUBLIC |