|
Vážení členové klubu a přátelé značky Ferrari,
Myslíte si, že je možné spojit dohromady Ferrari, výborné víno a hudbu s trochou nostalgie? Společný klubový výlet do Bratislavy s podtextem
„ Víno, čo ma drží nad vodou “,
by měl být důkazem toho, že je to možné. Rádi bychom Vás tedy ve dnech 20. a 21. června 2009 pozvali na jedinečnou akci spojenou se zajímavými lidmi i programem, který bude stát za to.
Sobota: Víno a trocha exotiky na Slovensku
10.30. dopolední káva ve Scuderii Praha
11.00. odjezd z Prahy do Bratislavy
16.00. ubytování v Nitře, v Best Western Capital Hotel, ul.
Farská 16, Nitra |
|
|
Na čem si pochutnáme: |
|
| Vína – z vinotéky VINIDI |
![]() |
| Teplé misy: | |
| jaternice klobásy, krvavničky | |
| pečené bravčové a plnené maso | |
| jahňacie maso pečené | |
| hydina | |
| Studené misy: |
![]() |
| zeleninové šaláty (paradajky, papriky, uhorky, olivy) | |
| syrové misy | |
| gravlax – lososová specialita | |
| krevetový šalát s avokádom | |
| udená klobása, saláma | |
| tlačenka, lalok, slanina | |
| udené karé, udené stehno, škvarky | |
| uhorky, horčica, chren, feferonky |
|
| škvarkové pagáče, domáci chlieb, ciabatta | |
| Dezert: | |
| štrudla jablková + orechová | |
| VŠETKO MÄSO JE NÁŠ ODCHOV PRÍSNE BIO !!! | |
|
09.00 snídaně
10.15. volný program, pro zájemce je možnost vypravit se na
slavnou trať na Pezinskú Babu, kde se
Oběd zajištěn v na místě formou otevřeného buffet.
|
|
| Na čem si pochutnáme: | ||
| miesto : Bajkalská / vo dvore / Show-room Yamaha |
![]() |
|
| welcome drink | ||
| pohár Bohemia sekt alebo Diamant | ||
| moderné tapas | ||
| mini bruscheta s roqufortovou pastou zdobená orechami a hroznom | ||
| mini bruscheta Toscana / concase zo cherry paradajok červenej cibulky, olivovy olej | ||
| mini bruscheta s údenou ricottou a sušenou paradajkou | ||
| studený bufet |
![]() |
|
| selekcia domácich syrov zdobených medom a orechami | ||
| ochutnávka domácich mäsových výrobkov | ||
| teplé jedlá | ||
| kačacie prsia so šalátikom z restovaných piniových orieškov granátových jablk | ||
| racie prsíčka na špenátových listoch s cesnačikom a maslom | ||
| domáci kotlýkový guláš | ||
| vegetariánske |
![]() |
|
| zeleninové lasagne s parmezánom | ||
| prílohy | ||
| grilované zemiakové mesiačiky s restovanou červenou cibuľkou | ||
| dusená ryža s hráškom | ||
| chlpaté domáce knedlíky | ||
| grilovaná anglická zelenina/ cuketa, baklažán, paradajky, paprika/ | ||
| pečivo |
![]() |
|
| panini a rôzne druhy banketového pečiva | ||
| šaláty | ||
| šalát Venezia /zmes listov a šalátov, s jarnou cibuľkou, olivy, mladá retkovka, | ||
| cukrový hrášok a feta syr | ||
| šalát s kuracím mäsom a krehkými krutónami, ceasar dresing | ||
| dezerty a ovocie |
![]() |
| display z čerstvého domáceho a exotického ovocia | |
| tartaletky s ovocím na cointreau kréme | |
| čoko poháriky s krémom z bielej čokolády zdobené čučoriedkami a malinami | |
| domáca štrúdľa /makovo-višňová, jablkovo-orechová/ | |
| nápoje | |
| pivo zlatý bažant 0% sklo 0,33 FL. | |
| minerálka - perlivá + neperlivá 0,33sklo | |
| Pepsi, 7up, Schweppes, Tonic, Mirinda 0,25 sklo | |
| Ďžús - rôzne druhy TOMA fl sklo | |
| káva espresso LAVAZZA s mliečkom, čaj zelený čaj | |
|
Cca 15.30 hod odjezd do Prahy
Koordinátor akce: Zdenek Grondol, tel.: 602 531 100 Vážení ferraristi, věříme, že se Vám program bude líbit, a že první společná vyjížďka spolu s poznáním takto zajímavých lidí se výrazně zapíše do historie Ferrari Owners´Clubu Czech Republic.
|
|
|
FERRARI OWNERS’ CLUB CZECH REPUBLIC |
|