MÁME CELKEM 10 PÍSNIČEK O CHRTECH !
Už vznik té první zasloužilo oslavu

Jak k jídlu, tak k dílu

.


Máme se čím pochlubit, měli jsme se čím prezentovat i na Mezinárodní konferenci World Greyhound Racing Federation 2007 v australském Melbourne. Byli jsme za to oceněni. Potěšili jsme vlastními písničkami  o chrtech a chrtích dostizích.
Zástupci naší federace písničky ideově vymysleli, zajistili na své náklady jejich natočení ve známém profesionálním studiu, zajistili známé zpěváky a v některých písničkách dokonce i osobně zpívají!
A protože písničky o chrtech vytvářeli pro radost, pozvali do studia i některé další členy naší federace. Někdo mohl, někdo nemohl, ale pěvecké výkony některých našich členů,  například i našeho vodiče návnady, můžeme doložit i pořízenými tam fotografiemi.
Ti zkušenější vědí, že výkon laického zpěváka může být podpořen technicky tak, že i případnou faleš je možno digitální technikou zkorigovat. Co všechno, jaké přístroje pan Hádl musel či nemusel použít, nevíme,  a také to je celkem jedno. Zpívali všichni rádi a s chutí. Také je to na oněch písničkách vidět, či spíše slyšet.

Naše písničky o chrtech - klikni zde