10. strana

Cena Zimního Favorita 2007
Dárečky pro DJ Duňase

.

Moderátor dostihů sdělil, že dnešního dne je jeden z nás mimořádným oslavencem.  Dárky zde připravené nejsou vybrány náhodně a  jsou nachystány pro našeho DJ Duňase.
Paní fotografka vyjádřila, že všichni známe humor pana DJ Duňase, kterým nám všem po celý rok zpříjemňuje bytí a proto jsme na oplátku chtěli dopřát trochu veselí i jemu samotnému.
Prvním z dárků byla milá figurka soba – saxofonisty. Uměl hrát moc krásnou veselou písničku a užívali jsme si ji poslechem všichni – moderátor mu na chvíli propůjčil svůj mikrofon. Pan DJ Duňas si užíval s opravdovým požitkem – no pohleďte sami.

Druhým dárkem byla knížka se zvláštním názvem. To prý za to, že vymyslel soutěž „měření psích ocásků“. Tato soutěž, aniž to bylo původně zamýšleno,  byla jakousi alegorií na soutěže dostihové, jejíž výsledky mnozí majitelé chrtů pojímají jako by dostihovali oni sami, ne jejich pes a mnohdy to vypadá, jak řekl DJ Duňas – jako soutěž nikoli v dostihu, ale  v poměřování si toho ,„co kdo má co delší či rychlejší“. (Auto v garáži, například.) A týká se to prý obou pohlaví, ne jen mužů. A čím méně toho kdo v životě dosáhl, o to více "dělá kariéru“ pomocí výkonu svých psů.
Chechtal se pan DJ Duňas velice a jeho průpovídky nelze zopakovat, ty se musí slyšet a užít.
Dalším dárkem byla kytička zvláštního tvaru. Prý šla s tou knížkou ideově dohromady. DJ Duňas z ní měl nelíčenou radost. Dalším dárečkem byla dvě archívní vínka, ročník 1996, Cabernet Sauvignon a Merlot. Labužník DJ Duňas  z nich měl velikou radost a sdělil, že ještě větší radost bude mít tehdy, když je bude moci vypít se svými přáteli. To si jich prý užije nejvíce. Přátelé vyjádřili potěšení z toho, že DJ Duňas „dá okusit“ buketu vpravdě archivních ročníků kvalitních odrůd.  

Z celého „dárečkového aktu“ bylo lze tušit, že zmínění přátelé včetně DJ Duňase si těchto chvil náležitě užívají a že k jejich opravdovému vzájemnému pocitu štěstí není třeba mnoho.