11. strana

Cena Zimního Favorita 2007
Další dárečky, kytičky

.

Gentleman DJ Duňas, jako již pravidelně, obdaroval nádhernými kyticemi obě dámy, které si po své práci dávají mnoho další práce s tím, že produkované námi dostihové dny jsou takové, jaké jsou – krásné, estetické, v nádherném odění. A že tím přispívají k tomu, že je nám na našem závodišti zase o něco líp.

Zdařile jsme tímto svým „image“ reprezentovali ve světě, na mezinárodní konferenci World Greyhound Racing Federation 2007 v australském Melbourne. Měli tam naši zástupci moc dobrý pocit z toho, že „celý svět“ poznal, že to u nás není žádná „banánová republika“.

Dámy měly z pozornosti DJ Duňase radost a doslova zářily. Nádherné kytičky zářily teplými barvami a už jen tím dodávaly pocit tepla. Vyhlíží to, že obě dámy hřálo také pomyšlení na to, že  „je asi má DJ Duňas moc-moc rád“.
Vyhřívací lampy k zahřátí v tu chvíli opravdu nebylo třeba. DJ Duňase hřálo něco úplně jiného - známo, že darující mívá mnohdy větší radost, nežli obdarovaný.

A pak zase se těšila z dárku paní fotografka, který obdržela od paní Ladislavy, sličné „bookmaker“, asistentky moderátora, TOP-designéra Greyhound Fashion.
Kouzelný dárek „hřál“ doopravdy - na rukou i na duši.