Polévka hovězí s játrovými knedlíčky
Masové výrobky:
Kuřecí smažené řízečky
Vepřová pečeně
Uzený vařený bůček
Přílohy:
Saláty:
limetky
zelný s paprikou
brusinky jarní
okurky zeleninový
s kukuřicí
rajčata
olivy Treska a´la
krab s jogurtovou zálivkou
kudrnka Sýrové a šunkové
závitky
paprika čerstvá Obložená mísa, salámy
a sýry
paprika sterilovaná
čínské zelí
cibulka perlovka
hrášek
Vaječná tlačenka, uzený jazyk v rosolu
Obložené špaldové chlebíčky se sýrovou pomazánkou
Plátek vajíčka, okurky, papriky, šunky
Ovocná mísa – banány, kiwi, pomeranče, jablka,
hroznové víno
Sušené švestky máčené v rumu plněné mandlí a zdobené čokoládou
Sušené meruňky skandovanou třešní a zdobené čokoládou
Mini marokánky
Koláčky s tvarohem
Plněné bagetky
Slané pečivo
Oříšky
Chipsy
Pečivo:
chléb
rohlíky
kejzarky
Nápoje:
Nealko:
citronový Lift
Martini
Džus ananas s pomerančem
Pivo Radegast
Káva, čaj
Alkoholické nápoje:
Pivo Radegast 10, 12,
Plzeň 12
Fernet citrus
Rum se skořicí
Připravili společně: paní Ing. Věra
Babincová a Jindřich Erbs