Degustace vín světových značek s výkladem sommeliera a s vinařským cateringem.
HOTEL RESTAURANT U LÍPY PRAHA s.r.o.,

Pili jsme skvostná vína, přikusovali z výběru francouzských a holandských sýrů,
a pak došlo i na výběr grilovaných čerstvých ryb.
Ke každému vínu bylo určeno konkrétní jídlo i konkrétní sýr, které pan sommelier určoval.
Na závěr majitel restaurantu, který je uveden v Top 10 nejlepších restaurantů Prahy,
nabídl skvělý dezert.
Pan majitel Hotel Restaurantu U Lípy skvělé
Flambé Créme
Brullé, každému jej vlastnoručně flamboval.
Bylo to působivé a atraktivní divadlo.
Na závěr jsme pili archivní 10ti leté portské.
Užili jsme si mimořádný večer, dozvěděli jsme se mnohé o vlastnostech vína.
Některé vlastnosti jsme neuměli pojmenovat a některé jsme se naučili poznávat.
Byl to výjimečný a mimořádný večer s mimořádným programem.

Dámy toho mnoho napovídaly, až panu sekretáři brnělo v uších. Jedna z dam měla mimořádně vysoké podpatky, a tak se na pana sekretáře trochu vytahovala. Ale byl z toho veselý.

  

Flambé Créme Brullé