Legenda k obrazu "Zlatý chrt Velmistr Cayenn - vždy o délku dřív!" - 2010 - Česká greyhound dostihová federace - Golden Greyhound

Dostihy chrtů greyhoundů na dostihové dráze Praskačka                               Chrti Greyhoundi a Ferrari - zrozeni k rychlosti - Česká greyhound dostihová federace   Greyhound Racing - vlajka České greyhound dostihové federace

Legenda k obrazu "Zlatý chrt Velmistr Cayenn - vždy o délku dřív!"

Autor legendy: František Ringo Čech

CAYENN ELBONY – ZLATÝ CHRT!
Obraz vznikl jako doklad pro věčnou slávu velmistra Cayenn Elbonyho  (Legenda k obrazu)

Malý Elbony se narodil v chudičkém psinci chovatele Srstky, jako jediné štěňátko mamince Elbony Indigo, psí pradleně, a tatínkovi Larkhill Joovi, tahače vozíku s ranním mlékem.

Malý Elbony chudobou svých rodičů velmi trpěl, ale dobře se učil, klacek, aportoval nejrychleji z celého psince a hlavně pilně trénoval, dřel, a když tatínek Larkhill přinesl domů ke skrovnému obědu zdechlinu Wapeta, snil malý Elbony nad hostinou svůj velký sen o slávě!
a
A kdo čeká, ten se dočká! Jednoho dne projížděl Londýnem bohatý velkostatkář Grondol z Motola se svojí manželkou a nadaného chrta si všiml. Koupil ho od Srstky za láhev rumu a odvezl si talentované štěňátko do Prahy, kde vlastnil největší hotel pro chrty ve střední Evropě.

(ubytovací kapacita 2000 pokojů 1. kategorie pro chrty, každý s vestavěnou kójí pro majitele a kvalitní podestýlkou).

Elbony se poprvé dosyta najedl a poprvé okusil sex s překrásnými  čubičkami, které mu paní Grondolová  házela do pokoje.

Musel si přivykat honbě za králíkem, na což nebyl zvyklý. Srstka neměl na králíka a tak tahal před Elbonym vždy nějakého bezdomovce tmavé pleti.

Výsledky v přepychovém sídle Grondol family se však rychle dostavily!
Mladý Cayenn na sebe upoutal pozornost celého světa už při svém prvním dostihu. Po 50 metrech dohonil návnadu a sežral ji, čímž bylo po závodě.

Celosvětová Greyhoundová asociace vyslala do Motola komisaře a když ten vše potvrdil, nařídila zakoupit nové tahací motory na dvě rychlosti.
Jednu – původní, pro dostih bez Elbonyho, druhou rychlost v podstatě téměř dvojnásobnou v případě, kdy se Cayenn Elbony zúčastnil.

Vyhrál v roce 2007 – 2008 – 2009 a Grondol family dostala od federace nabídku závratné výše, když Cayenn Elbony přestane závodit!

Klaus, Havel a Zeman přestali prosazovat přímou volbu prezidenta, protože je všem jasné, že většina Čechů a Moravanů by dala svůj hlas Cayenn Elbonymu.
(myslím, že bychom si nepohoršili!) 

 František Ringo Čech – Greyhoundsfriend und Grondolfriends

 P.S. Zdánlivá nelogičnost, kdy černý chrt na tribuně se jmenuje white (bílý) vznikla tím, že majitel chrta je slepý, při koupi byl nepoctivým chovatelem obelhán a místo bílého štěňátka, které chtěl, dal mu bezohledný obchodník černé, o které nebyl takový zájem kvůli rasovým předsudkům. Když přišel majitel domů a rodina viděla, jakou má z psíka radost, jak ho laská a říká mu... ty můj malý rozkošný bělouši, nenašla odvahu říci mu pravdu!
 

Dostihy chrtů greyhoundů na dostihové dráze Praskačka - Česká greyhound dostihová federace

   © Česká Greyhound Dostihová Federace ©  www.cgdf.cz 
CGDF / CGRF 
member of World Greyhound Racing Federation 

Legenda k obrazu "Zlatý chrt Velmistr Cayenn - vždy o délku dřív!"- 2010 - Česká greyhound dostihová federace - Golden Greyhound

Dostihy chrtů greyhoundů na dostihové dráze Praskačka - Česká greyhound dostihová federace

Česká greyhound dostihová federace ČGDF / CGRF pořádá:


Česká greyhound dostihová federace / Czech Greyhound racing Federation
(CGDF / CGRF):