Obraz F.R.Čecha - Formule Greyhound Star Moto Racing - Česká greyhound dostihová federace

Dostihy chrtů greyhoundů na dostihové dráze Praskačka   Zrozeni k rychlosti - vlajka České greyhound dostihové federace   Greyhound Racing - vlajka České greyhound dostihové federace

Obraz F. RINGO ČECHa - FORMULE GREYHOUND STAR MOTO RACING

Závody chrtů greyhoundů a Ferrari


Obraz Fr. Ringo Čecha: Formule Greyhound Star Moto Racing


Piloti formule Ferrari Greyhound Star Moto Racing

 
Praha, 16.08.2010

Malíř naivního umění, František Ringo Čech, jehož díla jsou typická specifickým humorem, namaloval další obraz, který zobrazuje piloty Ferrari Teamu závodní stáje Greyhound Star Moto Racing.

Dílo F. R. Čecha zobrazuje spojení dvou racing - fenoménů, závodního chrta greyhounda a závodní Ferrari vyvedené na kapotě vozu závodní stáje Greyhound Star Moto Racing, které pilotují závodní jezdci Max Stanco (PL), Dan Želinský (CZ) a Janko Daniš (SK).

Přiložená fotografie však prozrazuje jen část obrazu Ringova díla, a to pohled na piloty závodního Ferrari-Teamu závodní stáje Greyhound Star Moto Racing. Na celkové prohlédnutí díla si budeme muset ještě trochu počkat.

Malířovo dílo bude slavnostně odhaleno až na slavnostním předávání ocenění Zlatý chrt - Golden Greyhound 2010, na akci České greyhound dostihové federace (CGDF) zvané také jako chrtí "Oskaři", která se každoročně koná začátkem roku.

Trochu více o obraze najdete na stránkách http://www.cgdf.cz, vše ale prozradí až zmíněný slavnostní ceremoniál České greyhound dostihové federace, která s nápadem propojení obou racing fenoménů přišla již před mnoha lety a prakticky toto propojení realizuje.

Tato greyhoundí organizace je známá svou mimořádnou kreativitou a v oblasti chrtích dostihů kreativitu projevuje a prezentuje pod tituly: "Chrtí dostihy jinak".
Jistě ne nadarmo prezident této federace je znám jako Zdenek Greyhound Grondol.

Můžeme také prozradit, že tato chrtí dostihová organizace se zasloužila o výrobu vozu Ferrari, pro které v Maranellu speciálně gravírovali věnování. Na palubě tohoto vozu se třpytí vložená gravitovaná tabulka, která prozrazuje, pro koho, nebo na čí počest je toto Ferrari vyrobeno.

Na tabulce se skví věnování: "Exclusively for Greyhounds".

Slavnostního ceremoniálu odhalení nového obrazu Ringova díla Formule Greyhound Star Moto Racing se jeho autor jistě rád zúčastní.

 

Kontakt:

Ladislava Jurková

Česká greyhound dostihová federace

http://www.cgdf.cz

Chrtí dostihy na dostihové dráze Praskačka - Česká greyhound dostihová federace

Startovací boxy - vlajka České greyhound dostihové federace

   © Česká Greyhound Dostihová Federace ©  www.cgdf.cz 
CGDF / CGRF 
member of World Greyhound Racing Federation 

Startovací boxy - vlajka České greyhound dostihové federace

Obraz F.R.Čecha - Formule Greyhound Star Moto Racing - Česká greyhound dostihová federace

Česká greyhound dostihová federace ČGDF / CGRF pořádá:


Česká greyhound dostihová federace / Czech Greyhound racing Federation
(CGDF / CGRF):