Souboj titánů na dostihové dráze Praskačka - Česká greyhound dostihová federace

Dostihy chrtů greyhoundů na dostihové dráze Praskačka   Zrozeni k rychlosti - vlajka České greyhound dostihové federace   Greyhound Racing - vlajka České greyhound dostihové federace

Souboj titánů na dostihové dráze Praskačka

Chrtí sport, umění, esoterika


Synchronní běh greyhoundů White a Dior na chrtí dostihové dráze Praskačka

Praha, 09.08.2010

Sprintérská nuda končí, začíná souboj titánů, chce se parafrázovat při pohledu na běžící greyhoundy na dostihové dráze chrtů Praskačka v dostizích na 300 m - sprint, Letní cena 2010.

Chcete-li si vědět, jak spolu souvisí souboj titánů, umělecké zážitky a dokonce energizující zdroj, podívejte se na přiložené fotografie, nebo na stránky www.cgdf.cz a klikněte na reportáž z předmětného dostihového dne chrtů, kde máte možnost shlédnout více a naladit se na skvělou letní pohodu hodnou exotické Havaje.   

Určitě to stojí za to, neboť závodící chrti greyhoundi vytvořili nádherné scenérie, na které by si žádný lidský umělecký tvůrce neodvážil ani pomyslet.  

 
Nádherné skulptury sportovních těl a nepřekonatelná umělecká díla přírody uchvacují také kouzlem nechtěného. Můžeme si vychutnat nádhernou symbiózou pohybu prvních dvou greyhoundů, která se opakuje v několika cyklech po celou rovinku závodní dráhy.

Užijte si s námi, účastníky dostihů chrtů České greyhound dostihové federace, nádherného souboje greyhoundích titánů po jejich startu a chcete-li, také po celou dobu jejich běhu na dostihové dráze chrtů Praskačka – viz zmíněné internetové stránky: www.cgdf.cz.
     
Se závodní dečkou číslo 6 běží bílý greyhound White Elbony, s číslem 3 pak mladičká NewMac Dior, s číslem 1 Sjudraget Lijane, s číslem 2 Cayenn Elbony, s číslem 5  Katatjuta´s Viola D´Amore, která se na Praskačce těší z přezdívky Krásná Viola.

Energii běžících greyhoundů lze vnímat I z přiložených fotografií a enegizující zážitek vás skvěle nabudí do další části vašeho, nepochybně úžasného, dne. Mějte se s námi!      
 
Rudolf Želinský
Česká greyhound dostihová federace
člen World Greyhound Racing Federation

Reportáž z chrtích dostihů Letní cena - Summer Prix 2010 -  klikni ZDE

Chrtí dostihy na dostihové dráze Praskačka - Česká greyhound dostihová federace

Startovací boxy - vlajka České greyhound dostihové federace

   © Česká Greyhound Dostihová Federace ©  www.cgdf.cz 
CGDF / CGRF 
member of World Greyhound Racing Federation 

Startovací boxy - vlajka České greyhound dostihové federace

Souboj titánů na dostihové dráze Praskačka - Česká Greyhound Dostihová Federace

Česká greyhound dostihová federace ČGDF / CGRF pořádá:


Česká greyhound dostihová federace / Czech Greyhound racing Federation
(CGDF / CGRF):